+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.712
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    6.093
    Pohvaljen 48.048 puta u 9.603 postova
    Moć reputacije
    1294

    Mirela Lambic / Mirela Lambić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Mirela Lambic / Mirela Lambić

    IMDb



    Rođena je u Sarajevu. Akademiju Scenskih Umjetnosti , odsjek/gluma, upisuje 1994. godine, te istu završava sa dva diplomska ispita, dvjema predstavama,”Dejstvo gama zraka na sablasne nevene”, i “Kad bi ovo bila predstava”.
    Već na prvoj godini studija biva angažovana kao glumica, u profesionalnim pozorišnim projektima, kao i na filmu. Iako iza sebe ima mnogo pozorišnih i filmskih uloga, ipak je pamtimo po ulozi iz serije „Žene s broja 13“.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Savrseni krug (1997)
    2. Nepitani (1999)
    3. Familija d.o.o. (1999– )
    4. Tunel (2000)
    5. Crna hronika (2004– )
    6. Nisi sama (2008)
    7. Krv nije voda (2008– )
    8. You Are Not Alone (2008)
    9. Zene s broja 13 (2009– )
    10. Ostavljeni (2010)
    11. Belvedere (2010)
    12. Akumulator (2011)
    13. Djeca (2012)
    14. Sa mamom (2013)
    15. The Chicken (2014)
    16. Kriza (2013– )
    17. Reket (2014)
    18. Lud, zbunjen, normalan (2007– )
    19. Cistoca (2018)
    20. Ostrom (2018)
    21. Pun mjesec (2019)
    22. Tako da ne ostane ziva (2020)




  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 00:55.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2020 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1