+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.687
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    6.067
    Pohvaljen 47.438 puta u 9.569 postova
    Moć reputacije
    1291

    Milena Sijacki Bulatovic / Milena Šijački Bulatović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Milena Sijacki Bulatovic / Milena Šijački Bulatović

    IMDb



    Milena Šijački Bulatović (Bačko Gradište, 22. avgust 1936 — Novi Sad, 27. avgust 2017) je bila jugoslovenska i srpska filmska i pozorišna glumica.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Potraga (1956)
    2. Filip na konju (1973– )
    3. Prosek (1974)
    4. Hitler iz naseg sokaka (1975)
    5. Gresno dete (1976)
    6. Zivot tece dalje (1977)
    7. Sta se dogodilo sa Filipom Preradovicem (1977)
    8. Ekran snezi (1985)
    9. Najlepsi dani u zivotu Ivana Kiseka (1986)




  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 06:40.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2020 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1