+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.454
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.407
    Pohvaljen 43.765 puta u 9.283 postova
    Moć reputacije
    1267

    Slavisa Curovic / Slaviša Čurović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Slavisa Curovic / Slaviša Čurović

    IMDb



    Slaviša Čurović — Slavko (Bijelo Polje, 13. februar 1977) je srpski filmski i pozorišni glumac. Aktivni je član Crnogorskog narodnog pozorišta gde je odigrao veliki broj predstava. Bio je umetnički direktor Nikšićkog pozorišta od 2002. do 2006. Suprug je glumice Tijane Čurović.

    Slavko je završio 1998. godine Fakultet dramskih umjetnosti na Cetinju, u klasi profesora Minje Dedića. Igrao u koprodukciji „Petit petit“ Gare teatra (Pariz).

    Napisao je scenario za film „Greška“.

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Kud plovi ovaj brod (1998)
    2. Ranjeni orao (2008– )
    3. Greh njene majke (2009– )
    4. Sesto culo (2009– )
    5. Все в порядке, мама! / Vsyo v poryadke, mama! (2010)
    6. Nasa mala klinika (2007– )
    7. Moj rodjak sa sela (2008– )
    8. Nepobedivo srce (2011– )
    9. Bela ladja / Bela lađa / Tesna koža 5 (2006– )
    10. Sesir profesora Koste Vujica / Professor Kosta Vujic's Hat (2013– )
    11. Pevaj, brate! (2011–2013)
    12. Mali Budo / Little Buddho (2014)
    13. Ruske kape (2015)
    14. Vlaznost / Humidity (2016)
    15. Andrija i Andjelka (2015– )
    16. Fluffy (2016)
    17. Jesen samuraja / The Samurai in Autumn (2016)
    18. Dnevnik masinovodje / Train Driver's Diary (2016– )
    19. An Ordinary Man (2017)
    20. Santa Maria della Salute (2017– )
    21. A Balkan Noir (2017)
    22. Psi laju, vetar nosi (2017–2018)
    23. Nemanjici-radjanje kraljevine (2018– )
    24. Juzni vetar / South Wind (2018)
    25. Taksi bluz / Taxi Blues (2019)
    26. Ubice mog oca (2016– )
    27. Besa (2018– )
    28. Malisan / The Little One (2019)
    29. Sindjelici (2013– )
    30. Zigosani u reketu (2018– )
    31. Crveni mesec (2019– )
    32. Studenac (2020)
    33. Mrak (2020)
    34. Strahinja
    35. Juzni vetar
    36. Preziveti Beograd (2019– )



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:39.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1