Pomaže Bog svima!

Za sve ljubitelje igara tipa preživljavanje post-apokaliptičkog scenarija kao što su igre poput "DayZ", "Miscreated", "Infestation" itd ova igra je pun pogodak!

Igra je tek dva meseca stara tako da se za nju još uvek malo zna. U pitanju je Alfa verzija mada jer urađena toliko dobro da je osećaj igrati je kao da se radi o igri u zamakloj punoj verziji. Bez krešova, krupnih bagova itd. Moj saborac i ja je igramo već duže od 80 sati i nikako da dosadi

Za ovu igru mnogi kažu da je S.T.A.L.K.E.R online jer se priča odnosno radnja iste dešava u budućnosti nakon radioaktivnog udara. Grafika je fantastično urađena, u pitanju je UNREAL 4 Engine, karakteri se mogu individalno podešavati i to neograničeni broj puta, kao i oružije i oprema takodje.

Mapa je ogromna i sastoji se iz više delova koje u toku igre sami otkrivate. I sada ono najvažnije a to je da na jednom serveru ondosno jednoj mapi mogu istovremno da igraju 250 igrača!! Do sada u ovakvom žanru nevidjeno! Programeri planiraju da puste 500 :-) Što se programerskog tima tiče radi se o Rusima sa sedištem u Moskvi. Rešili momci da pokažu kako se to radi kad se dobro radi Igra ima trenutno preko 100 Quest-a koji se uvek sa svakim novim apdejtom povećavaju. Može da se igra PVE i PVP ili oba scenarija u jednom ako se odabere PVE server i pristupi se jednoj od zavadjenih frakcija onda je moguć i PVP na PVE serverima Kada se pogine ne gubi se sve ! Sto je takodje jako bitna stvar, već se izgubi samo deo opreme koji nosite sa sobom. Negde od prilike 30% RND izborom. Oružije koje ste kupili i opremu koju ste takodje kupili i nosite na sebi (ne u inventaru!) nju ne gubite.

Momci su jednostavno na sve mislili.

Ukoliiko zelite da vidite gameplay mozete da pogledate na našem TWITCH kanalu u izuzetno dobrom kvalitetu [email protected] i eventualno da nam se na istom pridruzite i u nekom periodu osnujemo naš klan jer igra daje i tu mogucnost, osnivanje klana unutar same igre ili osnivanje grupe

Igra na Steam-u košta samo 15€, na nekim stranicama se može pronaći i za 12,5€ !

Gameplay možete pogledati ovde: https://www.twitch.tv/bf4_hardcore

Mi je trenutno odnosno redovno igramo UŽIVO tako da ste dobrodošli Nikola & Tesla vas čekaju