Strana 3 od 3 PrvaPrva 123
Rezultati 21 do 22 od 22


 1. #21
  Softverski sektor - PC Klinika Серб_Степа avatar
  Datum registracije
  23.12.2012
  Postovi
  10.334
  Sviđanja / Nesviđanja
  Zahvali
  2.434
  Pohvaljen 7.130 puta u 3.691 postova
  Moć reputacije
  1060
  ..
  Дуги рат Запада против Србије и парадокс историје Југославије 8/9


  .
  .
  .
  Данас, од свих бивших комунистичких земаља у Европи (укључујући и саму Русију), само у Србији није дошло преиспитивања комунистичке прошлости. Да би били сигурни да су мале мањине у готово свим бившим комунистичким земљама које настављају да буду „прави верници“, али већина ових народа и све посткомунистичке влада одбацили су комунистичку прошлост – осим данашње про-западне нео- Титоистичке владе Србије. Да будемо прецизнији, Слободан Милошевић је одбацио Тита и направио искорак у откривању истине о непознатом холокаусту Срба у Југославији из Другог светског рата. Запад, у свом страху од те истине која излази на видело, ослободила је исту анти-српску пропаганду против Милошевића као што је радила 60 година раније против Михаиловића и то из истог разлога. Обојица су окончали своје дане у представама суђења у корист оних који поричу српски холокауст.

  Пародија је правде да су Срби означени као агресори. Они нису имали жељу да уништеФедерацију (Југославије), иако супротно хрватској пропаганди, систем који јеуспостављен под Титом фаворизовао је мање републике. Срби су жестоки борци за праведну ствар у одбрани своје земље или својих људи, али они никада нису били агресори. Срби не мрзе. Али хрватска историја показује да они делови хрватског становништва, бивши комунисти, нео-фашисти окупљени око Туђмана, Десница, а пре свега усташе – који нажалост позивају на мелодију – су гротескни Србофоби,вођени мржњом и изванредним феноменом – крсташки Католицизам – које ја сам, као искрени католик, сматрам потпуно гнусним.“ Из Силовања Србије – британска улога у Титовом грабљењу ка власти, Мајкла Лиса.

  Не, данашње владе САД и Велике Британије нису више преварене од стране паметних ПР фирми у подршци Хрватској и босанским Муслиманима током 90-их, него су Британци преварени од стране својих омиљених комунистичких кртица у Другом светском рату. Та прича је за лаковерне и за кукавице у заједницама српске дијаспоре који не могу да се суоче са истином да је Србија свесно и намерно издата од својих савезника у циљу прикривања највећег злочина у хришћанском добу.

  Као што је Драган Илић из Лос Анђелеса написао у Америчком Србобрану 1995. године у покушају да разуме српски одговор на српски холокауст, „То је исто као када би неко убио целу твоју породицу, а најбољи начин да се избориш с тим је да се понашаш као да твоја породица никада није ни постојала“. Он је наставио рекавши да може да разуме зашто и како Срби у Југославији нису могли да се сете смрти српског холокауста, јер су живели под Титовом диктатуром где је „Братство и јединство“ направило злочином сећати се тога, али шта је са Србима у САД и Канади и Српском православном црквом у Северној Америци, шта је, упитао је, њихов изговор. Постоје ли игде споменици жртвама, где је издвојен дан као знак сећања на жртве, где су стипендије за студије и истраживања историје. Једноставно их нема, нигде.

  Британска и америчка обавештајна средства у српској дијаспори и њихов савезник Тито је радио руку под руку да се уверите да је српска дијаспора ангажована у бескрајним унутрашњим борбама, пре свега, кроз њихово раздвајање Српске Православне Цркве у Северној Америци у тзв. про- и анти- Титовим фракцијама. Игра је стара колико и џепарошки противразлог. Туча на ивици гомиле, пажња публике је преусмерена јер настоје да виде шта се дешава, не могу да схвате због чега је избила борба, али када провере своје новчанике схвате да су нестали. Оно што је украдено од британских џепароша је:

  • Истина о Незнаном холокаусту, која би требало да буде једна од највећих прича Другог светског рата због умешаности Римокатоличке цркве у масовна убиства.
  • Српска револуција од 27. марта која је коштала Хитлера победе у Другом светском рату.
  • Историја првог и највећег анти нацистичког отпора у Европи који је предводио Дража Михаиловић.
  • Заборављених 500. Историја спасавања америчких пилота од стране српског четника као да је намерно сахрањена као и све друго што је српско у Другом светском рату. Спашеном пилоту је наређено да не разговара о свом искуству спасавања са Михаиловићевим снагама. Ако је 500 постао познат, а затим су мреже лажи изродили сами Британци (који су узгред учинили све што је у њиховој моћи да осујете мисију спашавања пилота) против Михаиловића само може да почне да се распада, а ако се то догоди, истина о српском холокаусту мола би угледати светлост дана и читаво англо-америчко захтевање људских права и моралне надмоћи да владају светом би се срушили.


  Сваки од ових догађаја Другог светског рата требало би да резултирају светским признањем за Србију и великог дуга према њој од стране западних савезника, а оно што је Србија добила од Британаца биле су бомбе и издаја.

  И то је разлог зашто су Срби и Србија били подвргнути најпровиднијој и демонској пропагандној кампањи у историји 1990. године. Они желе да Срби забораве. Они имају моћ да учине оне који бирају удобност уместо истине да забораве, али не праве сви тај избор. То ће вероватно потрајати још један животни век пре него што се Запад може осећати сигурним да је његов стравичан злочин заувек закопан. Дакле, Србија може да очекује да буде угрожена, под притиском, под ембаргом, бомбардована за барем наредних 50 година.


  Цена српског ћутања

  Аутор овог рада је разговарао са многим српским емигрантима из Југославије и велика већина њих говори сетно о Титовој Југославији, о томе како је тада био бољи живот у односу на 1990-е. Покушавам да им објасним појам „Крвавог новца“ од којих је познат један случај када је, у периоду гангстерске америчке историје, невин човек (човек који испашта туђе грешке) осуђен за кривично дело извршено од стране вође банде. Банда онда води рачуна о његовој породици, плаћа рачуне и обезбеђује породицу, све у замену за тишину момка који испашта туђу грешку. Ови Срби размишљају благонаклоно о Титовој Југославији, вероватно никада не схватајући да су милијарде помоћи од Запада и повољнији третман Титове Југославије били „Крвав новац“ који купује српску тишину. Ови људи очигледно никада нису замишљали какав би живот могао бити без Тита, да је Дража Михаиловић победио у грађанском рату у Југославији. Пре свега не би било 70 година заустављеног развоја Србије, њене културе, економије, религије, и људи под британско / Титоистичком антисрпском плану за Југославију. Готово сигурно, да је Југославија којим случајем наставила да постоји (и највероватније и да није, као што би Христ и Абрахам Линколн рекли, кућа подељена против себе, не може да опстане) Срби би исправили грешку Краља Александра недефинисања граница Србије. И би обзиром да Срби били победници у рату у којем су Хрвати, Албанци и Муслимани у савезу са Хитлером, те границе би имале максималн корист за Србију, јер би уврстили далматинску обалу и Косово, и где послератни прилив стотина хиљада илегалних албанских имиграната не би био дозвољен да промени демографску равнотежу Косова. Уместо тога, Србија је данас осиромашена, закључана земља пуна деморалисаних људи. И на крају ратови 90-тих, са неупоредивом сатанизацијом српског етничког идентитета, никада не би допустили да се деси успорени геноцид кроз који Србија сада пролази. То је цена српског ћутања.

  Англо-америчка империја и њихов савезник, Католичка црква, познаје важност Косова у српској историји, култури, идентитету, па чак и индивидуалној психологији Срба. Њихов напор да Србија прихвати независност Косова има за циљ да психолошки сломи дух српског народа. Ова оса зла рачуна да ако Србија одустане од Косова и све шта јој оно значи, онда ће Срби одустати од своје историје, а посебно историје српског холокауста, тако да ће они злочини католичке цркве и англо- америчке империје бити сахрањени заувек заједно са својим жртвама.

  До тог дана нисам знао терет мале кратке речи „рат“, али никада није она која је превалила „Поље црних птица“ мислила о рату без живота снегом испуњених страхота нашег марша. Од Митровице до Приштине је једва двадесет пет километара. Сигуран сам да никада раније у људској историји није постојало више патње, хероизма, патриотизма на тако малом простору. Из Са Србијом у егзил – Америчке авантуре с војском која не може да умре, од Фортиер Џонса.

  Тако је писао господин Џонс док је сведочио можда највишем херојском тренутку у људској историји, када српска војска и народ прелазе Косово Равно у новембру 1915. године. Четврт милиона људи, више од 6% целокупног српског предратног становништва би стало у парохију у наредних неколико недеља током великог повлачења. Господин Џонс пише о издржљивости Срба која је у његовим речима отишла изван људског разумевања, али ниједна српска јединица, нити један батаљон, а не једна компанија или чак чета нису се предали приликом повлачења. Ово нам више од речи говори шта Косово значи за Србе.

  [Председник] Рузвелт га је питао [југословенског амбасадора у САД Фотића] 20. децембра 1941. године „Како после таквих стравичних злочина можемо очекивати да(Срби) живе у истој држави са Хрватима“. И у ранијим приликама [Рузвелт] је рекао,„требало би да Срби одлуче какву заједницу намеравају да задрже са Хрватима после рата“.

  .
  .
  .  Извор: facebookreportermonitor.wordpress.com ("КО ЈЕ СРБИН – НЕКА ПРОЧИТА ОВО!")

 2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Серб_Степа:


 3. #22
  Softverski sektor - PC Klinika Серб_Степа avatar
  Datum registracije
  23.12.2012
  Postovi
  10.334
  Sviđanja / Nesviđanja
  Zahvali
  2.434
  Pohvaljen 7.130 puta u 3.691 postova
  Moć reputacije
  1060
  ..
  Дуги рат Запада против Србије и парадокс историје Југославије 9/9


  .
  .
  .
  Стипендије и закон могу донети правду за Србију

  Не, не би било на Србима да одлучују о својој будућности, као што је председник Рузвелт рекао, али јесте на Британцима. Друга Титова Југославија је била злочин, демонски пројекат британског царства и оклевајућих Сједињених држава као млађег партнера. Циљ овог пројекта је био да се осигура да антисрпска влада преузме власт у послератној Југославији. Природно непријатељство ове владе према српским захтевима за правду и обештећење могао би бити њен разлог постојања. Титове унутрашње републичке границе које су направљене да умање српску политичку снагу и касније су признате као међународне државне границе од стране Запада, нису више легитимни него несвесни кривотворени обавештајни извештаји насамареног Џејмса Клагмана који су поставили Тита као владара Југославије. Србија има право и дужност да исправи историјске податке и да изнесе своје захтеве за правду и реституцију против извршилаца српског холокауста и за жртве грађанског рата у Југославији. Јер ако није било масовне безрезевне помоћи Титу од Велике Британије и САД-а, не би било грађанског рата такве величине или јачине између Срба. За разлику од Стаљина, који је покушао да спречи грађански рат у Југославији, Черчил је учинио све што је у његовој моћи да га подстакне и максимално уништи Србију.

  Дугогодишњи борац за историјску правде на Балкану недавно је написао: „Постао сам толико разочаран целом овом ситуацијом. Медији и наши политичари су демонизовали Србе тако успешно, да сумњам да ће икада моћи да се врате као људи. Нисмо чак ни Немаце третирали тако грозно након што су изгубили рат.“ Жил де Аимери у коментару на SWANS.com

  Господин Жил де Аимери је у праву, Србија и српски народ никада се неће вратити као народ или земља док не схвате своју истинску историју и одбаце британско / Титовску лаж. Србија никада неће повратити свој прави идентитет, независност и заслужено место у историји уколико настави да активно учествују у лажној Титовој историји. То је иронија саме историје да Велика Британија и Француска, две европске силе које подстичу Хитлера и рат, а затим се „боре“ против лажног рата, а потом сарађују са Немачком у многим и на различитим начинима током рата, треба да постану чланови оснивачи УН са сталним местима у Савету безбедности УН. У међувремену, Србија и српски народ, најхрабрији учесници у Првом светском рату као и у Другом светском рату постала је једина земља која је икада бити искључена из Уједињених нација. Још откад је Јуда пољубио Исуса Христа није било веће издаје од британског распећа српског народа и људи у Другом светском рату. Оптужбе за масовна убиства и злочине против човечности против усташа, Римокатоличке цркве и Велике Британије, нема ограничења. Ове тврдње су у Србији политички и правни основ за преусмерено уништавање Србије у 20. веку. Ови захтеви би требало да буду настављени у оквиру академске арене, међународних правних институција, Уједињених нација и Светског суда из године у годину, из генерације у генерацију, све док правда не преовлада.  Извор: facebookreportermonitor.wordpress.com ("КО ЈЕ СРБИН – НЕКА ПРОЧИТА ОВО!")

 4. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Серб_Степа:Strana 3 od 3 PrvaPrva 123

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

 • Vi ne možete postavljati nove teme
 • Vi ne možete postavljati odgovore
 • Vi ne možete postavljati priloge
 • Vi ne možete menjati vaše poruke
 •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 19:08.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1