Rezultati 1 do 6 od 6


 1. #1
  Softverski sektor - PC Klinika Серб_Степа avatar
  Datum registracije
  23.12.2012
  Postovi
  10.334
  Sviđanja / Nesviđanja
  Zahvali
  2.434
  Pohvaljen 7.244 puta u 3.734 postova
  Moć reputacije
  1061

  Srbi, Srbi talase šalјu!!! Molim? │ Срби, Срби таласе шаљу!!! Молим?

  ..
  Адио, памети: Тврде да Срби шаљу таласе који излуђују Хрвате!


  Сплитска „Слободна Далмација”, уз поднаслов „Адио, памети” преноси тврдњу организације ХАЗУД да Србија слањем електромагнетних таласа подстиче исељавање, депресију и мржњу у Хрватској и БиХ  Србија слањем електромагнетских таласа преко уређаја названог ЕМП излуђује грађане Хрватске и Босне и Херцеговине, подстиче исељавање младих, општу депресију, мржњу и нетолеранцију, пише данас Слободна Далмација, позивајући се на саопштење организације Хрватска академска заједница домовине и дијаспоре (ХАЗУД).

  Сплитски лист, уз поднаслов "Адио, памети", преноси тврдњу ХАЗУД да електромагнетски таласи посебно негативно делују на хрватски Уставни суд, чији чланови укидају пресуде и мењају их "по жељама налогодаваца, ослобађају криминалце, а осуђују и затварају невине, поготово бранитеље Домовинског рата", као и "све оне који се успротиве злу".

  Као доказ за тврдњу о "контроли ума" и "испраним мозговима" ХАЗУД наводи "занесеност особом и ликом" покојног југословенског председника Јосипа Броза Тита.

  Члан ХАЗУД Зденко Тиболд тврди да је Броз 10. особа на листи највећих светских злочинаца, као и да је убица Хрвата.

  Тибалд објашњава да је копирање "невидљивих" можданих таласа једног човека на мозак другог човека технологија "ЕЕГ клонирање", коју Србија дуго тајно примењује по свету.

  Он сматра да су Срби, преко војне Контраобавештајне службе и Службе државне безбедности, најпре клонирали и "покорили појединце у Америци, Кини, Британији, Француској, Русији, Европској унији и Уједињеним нацијама".

  Данас тај процес стављања под контролу ума и овладавања светом Срби убрзано настављају на подручју бивше Југославије, са жељом да потпуним преузимањем власти уз помоћ "клонираних вођа" успоставе регионалну силу – "велику Србију", тврди ХАЗУД.

  Да би остварили тај план, Срби се системом одашиљача широм Хрватске, Словеније, БиХ, Црне Горе, Косова, Македоније и Србије, спремају за масовно "умно поробљавање" људи, "масовно исељавање" или разболевање са смртним последицама, чак и за "масовно убијање", пише Тиболд.

  Он тврди да Срби, користећи нацрте научника Николе Тесле, планирају да створе непробојни штит, који би их заштитио од напада свих врста атомског или хемијско - биолошког оружја.

  Слободна Далмација пише да је оснивач и председник ХАЗУД, настале 1978. у Швајцарској, фармацеут Драган Хазлер, који се у средишту пажње нашао 2004. године, када је иницирао подизање споменика у Слуњу команданту усташке Црне легије Јури Францетићу.

  Пошто су хрватске власти уклониле споменик, Хазлер се вратио у Швајцарску.

  Међу око 300 покојних и живих чланова ХАЗУД су, како наводи та организација, први председник Хрватске Фрањо Туђман, министри Шиме Ђодан и Звонимир Шепаровић, генерал Анте Готовина, кардинал Фрањо Кухарић, карикатуриста Ото Рајзингер, певачи Иво Робић и Вице Вуков, пише Слободна Далмација.  Извор: Новости

 2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Серб_Степа:


 3. #2
  Fast Serbia v2 Caffe Singer avatar
  Datum registracije
  23.12.2012
  Postovi
  4.283
  Sviđanja / Nesviđanja
  Zahvali
  1.916
  Pohvaljen 11.046 puta u 6.397 postova
  Moć reputacije
  451
  Dobro je, već sam se bio zabrinuo da je koncentracija idiota ovde najveća.

 4. Sledeća 9 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Singer:


 5. #3
  Fast Serbia V2 Caffe gardoim avatar
  Datum registracije
  24.12.2012
  Postovi
  9.304
  Sviđanja / Nesviđanja
  Zahvali
  15.908
  Pohvaljen 89.409 puta u 10.966 postova
  Moć reputacije
  959
  Aha, sad jos samo kada usmerimo talase na HARP antene ima i oni preko bare da vide svoga Boga

 6. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora gardoim:


 7. #4
  Banovan
  Datum registracije
  23.12.2012
  Lokacija
  Trance Lvanija
  Postovi
  1.736
  Sviđanja / Nesviđanja
  Zahvali
  1.765
  Pohvaljen 4.621 puta u 2.181 postova
  Moć reputacije
  0
  Zato nam je Stalker taki kaki jeste. Te antene su od njega udaljene svega km. do 2. vazdusnom linijom.
  Stalker - HARP licno.

 8. #5
  Napredan član
  mita1989 avatar
  Datum registracije
  23.12.2012
  Postovi
  430
  Sviđanja / Nesviđanja
  Zahvali
  2.168
  Pohvaljen 2.825 puta u 1.455 postova
  Moć reputacije
  64
  Kamo lepe sreće da možemo ali mi ni toster ne možemo da napravimo.

 9. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora mita1989:


 10. #6
  Softverski sektor - PC Klinika Серб_Степа avatar
  Datum registracije
  23.12.2012
  Postovi
  10.334
  Sviđanja / Nesviđanja
  Zahvali
  2.434
  Pohvaljen 7.244 puta u 3.734 postova
  Moć reputacije
  1061
  ..
  РУСКИ СПУТНИК: Да ли Србија Харпом излуђује Хрвате


  Председник Еколошког покрета Новог Сада Никола Алексић у изјави за Спутњик истиче да иако на америчким мапама постоји постављена Харп антена на нас, ми као држава немамо ни теоретске шансе да било шта усмеримо на суседну земљу и да на тај начин нешто урадимо и утичемо на психу наших суседа.

  На званичној страници Хрватске академске заједнице у дијаспори (ХАЗУД) објављен је чланак Зденка Тиболда, који тврди да Србија одашиљањем електромагнетских таласа преко ЕМП уређаја „излуђује грађане Хрватске и Босне и Херцеговине, подстиче исељавање младих, општу депресију, мржњу и нетолеранцију“.

  У чланку је наведено да ти таласи делују на Уставни суд, да преиначују пресуде. Такође је објављено да Србија такозвано ЕЕГ клонирање већ дуго примењује по свету и да умно поробљава људе.

  Коментаришући чланак објављен на страници Хрватске академске заједнице у дијаспори, председник Еколошког покрета Новог Сада Никола Алексић у изјави за Спутњик истиче да, иако на америчким мапама постоји постављена Харп антена код нас, ми као држава немамо ни теоретске шансе да било шта усмеримо на суседну земљу и да на тај начин нешто урадимо и утичемо на психу наших суседа.

  Алексић истиче да је неспорно да Харп постоји. Да делује и производи погубан утицај на психу.

  „Погледајте, на свакој другој згради, постављају тзв. базне станице мобилне телефоније. То су заправо пријемници за електромагнетне фреквенције, које се шаљу из Харпа који се налази на Аљасци. Постоји око 180 антенских стубова, а стубови су постављени на два хектара. То је мултипликатор те магнетне фреквенције, које обилази целу земљину лопту. Ове антене их прихватају и координирају са металним јонима који се избацују из авиона“, каже Алексић.

  Он прецизира да свако од нас може да погледа у небо и да види те трагове.

  „Чак је и генерал Леонид Ивашов рекао да Америка има климатско оружје којом може да спржи сваку земљу на свету. Изазивају се климатске промене, као што видите, ми више немамо природне климатске промене, природне промене годишњих доба нити промене временских прилика. То се све вештачки изазива и то су доказали многи научници. Зашто се буне у шведском парламенту? Зашто се буне посланици у италијанском парламенту? Грчки народ на Криту је изашао на улице и тражио да се прекине тровање хемијским траговима. То је школски пример агресије радиолошко-хемијско-биолошком методом“, изричит је Алексић.

  Он објашњава да се у Србији свакодневно врши геноцид над човечанством и екоцид над природом.

  „Алуминијумски јони закисељавају земљиште, а после тога на том земљишту може да се гаји само генетски модификовано семе“, појашњава Алексић.

  Алексић прецизира да електромагнетни таласи који се шаљу са Харпа са Аљаске загрејавају металне јоне у нашој атмосфери.

  „Зато се они тако и распршују, авиони лете укрштајући трагове, да би се уместо плавог неба, небо у потпуности прекрило тим облацима хемијских једињења у којима се налази до 30 процената алуминијумских јона. Електромагнетни таласи загревају те честице, постоји фокусирана температура на одређено подручје, град, урбану средину итд“, наводи Алексић.
  Дејство Харпа на психу

  Алексић каже да је доказан утицај електромагнетних таласа на психу.

  Професор Медицинског факултета у пензији Богосав Лазетић написао је уџбеник о основама магнетобиологије. Он је детаљно објаснио да електромагнетни таласи могу да нас учине агресивнима, могу да нас успавају или да нас убаце у комплетну депресију и да диригују нашим поступцима.

  Под утицајем Харпа и кемтрејлса су све земље-чланице НАТО-а, као и земље које су, попут Србије, потписале програм Партнерства за мир, закључује Алексић.  Извор: Спутник

 11. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Серб_Степа:Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

 • Vi ne možete postavljati nove teme
 • Vi ne možete postavljati odgovore
 • Vi ne možete postavljati priloge
 • Vi ne možete menjati vaše poruke
 •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:06.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2020 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1