Ima li neko ovde ko se razume u rekete za stoni tenis? Igram ulicarsko-pravi tenis.

Hocu da kupim novi reket i imam coveka koji mi nudi 3 opcije. Sta mislite za koju opciju da se opredelim?
1. Најповољнија варијанта,црвена lkt xp pro,дебљина сунђера 2.0 мм,црна dhs g888 сунђер 2.0 мм,и ново доник дрво, 3000 дин, с тиме што је црна гума пошто је на пенхолдеру скраћена према дршци, јер се налази на предњој страни, па је краћа за нека 2 центиметра у та 2 цм може да се убаци вишак исте гуме и не би сметало при држању. Предност ново дрво, затим dhs гума је реномираног,и иако није најскупља, спада у ред гума са огромним потенцијалом спина.Мана естетски не изгледа баш перфектно када се дода гума према дршци, али пошто је иста гума, може да прође.
2. Половно јоола дрво, перфектно, неогребано, танко, добро за спин игру са тврђим гумама. Црна гума friendship focus I сунђер 1.8 мм, врло мало коришћена, још има на себи шаре од заштитне фолије; црвена friendship higher 1,8 мм, половна, врло трајна, у добром стању. То је тврђа гума, опасна али релативно захтевна. Уместо ње може и она црвена лкт, већ поменута. 3300.
3. Ново дрво, нове гуме (шта добављач буде имао на залихама - кинеске реактор, кокутаку или неке тибхарове тренинг гуме) отприлике 3200-3600 дин. Пазите, то нису тензор гуме нове генерације, оне коштају неколико десетина евра по комаду. Али ове сасвим задовољавају.