Saida Huskića (59) iz sela u blizini Karlovca u Hrvatskoj ostavila je supruga Haseda (53) nakon 35 godina braka. Međutim, Said ovu njemu odluku ne želi da prihvati i trudi se da je svim silama vrati.

"Živjeli smo sretno, no ušla je u dob u kojoj se mijenja. Postala je razdražljiva... Jedne večeri otišla je u Kladušu da se malo razveseli i nije se vratila", kaže Said za 24sata.hr.

Ne miri se s time da ga je Haseda, s kojom je u braku 35 godina i ima troje djece, samo tako preko noći napustila. Kako bi je nagovorio da se vrati, na njihovu je kuću stavio velike natpise “Volim te” i “Fališ mi” te Hasedin portret, koji je sam naslikao.


"Ne mogu živjeti bez nje. Toliko je cijenim i toliko je volim. Ni najjači grom ni struja nisu moćni kao ljubav", kaže Huskić, kraj čije kuće zastaju brojni znatiželjnici i fotografiraju poruke.

Kaže da je shvatio da brakovi zbog prirodnih promjena žena upadaju u krizu, o čemu velikim plakatom želi savjetovati druge muškarce.

"Neka se mole Bogu, iskreno vole svoje supruge, poštuju ih, budu iskreni i smireni, a vrlo je važno i da imaju novac", kaže Said, koji vjeruje da zna zašto ga je njegova Haseda napustila: "Ženama za vrijeme njihovih promjena muškarci smrde kao tvorovi. Zato su razdražljive i bježe. Ali to će proći, ja ću je čekati i dvije godine ako treba".


izvor:
Kod:
http://www.avaz.ba
eh to je ljubav brate! ^^