Rezultati 1 do 9 od 9


 1. #1
  Top poster
  lily avatar
  Datum registracije
  07.01.2013
  Postovi
  3.698
  Sviđanja / Nesviđanja
  Zahvali
  2.325
  Pohvaljen 3.734 puta u 1.726 postova
  Moć reputacije
  380

  Wink Vesti iz Nesvesti


  Hronika

  nesvakidašnja drama pretila da preraste u tragediju


  Mason sa FastSrbije uhvaćen u preljubi sa dve sestre bliznakinje
  Autor: N. Popović | Foto: M. Anđelić | Sreda, 7. Januar 2015


  Garda Gardica upao je juče u tešku situaciju kada je njegova devojka ušla u stan i zatekla ga u krevetu sa dve sestre bliznakinje, J. i M. Micić iz Beograda. Ljubomorna devojka je u nastupu besa pokušala da mu odseče genitalije, u čemu je Garda jedva uspeo da je spreči.

  Ova neobična situacija koja više podseća na holivudske filmove nego na našu svakodnevicu desila se juče oko 17 časova. Prema rečima komšija koje su čule buku, Garda i njegova devojka su već duže vreme bili u zategnutim odnosima zbog njegovih preljuba, tako da je ova situacija bila samo kulminacija tih događaja.

  – Izašla sam u hodnik jer sam čula viku i lupnjavu – rekla je našem novinaru 84-godišnja baka Milica, najbliža komšinica fatalnog para i nastavlja:

  – U hodnik je istrčao komšija Gardica potpuno go, a za njim i njegova devojka, sa makazama za pečenje u ruci. Oborila ga je na zemlju i vikala da će da mu iseče onu stvar. Jako sam se potresla i skočio mi je pritisak jer sam srčani bolesnik. Sva sreća, te dve mlade devojke su pritrčale i uspele da joj izbiju makaze iz ruke – priča baka Milica.

  Garda Gardica nije hteo da daje nikakve izjave za naš list, a sajt Tračara.com dobio je ekskluzivnu izjavu od sestara J. i M. Micić, koje su bile deo ovog nemilog događaja.

  – Garda je delovao potpuno prijatno i nijedna od nas nije pomislila da ima devojku. Pozvao nas je u njegov stan kako bi nam pokazao određene Pilates vežbe za masažu. Atmosfera nas je malo ponela i završili smo svi troje u njegovom krevetu. Ni sanjala nisam da će se pojaviti ta ludača i napraviti takvu scenu – kaže jedna od sestara.

  Policija je izdala i zvanično saopštenje u kome se kaže da nema osnova za podizanje optužnice, nakon čega je dotični par poslat kod psihologa na razgovor.


  Izvor - vestisrbija
  Izmenjeno od: lily; 07.01.2015 u 11:50.

 2. Sledeća 4 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora lily:


 3. #2
  Top poster
  lily avatar
  Datum registracije
  07.01.2013
  Postovi
  3.698
  Sviđanja / Nesviđanja
  Zahvali
  2.325
  Pohvaljen 3.734 puta u 1.726 postova
  Moć reputacije
  380
  Hronika
  --------------------------------------------------------

  do sada nezabeležen medicinski fenomen  Singer Yoda, Mason broj 2 sa FastSrbije, pronađen sa 0.51 posto alkohola u krvi  Autor: N. Popović | Foto: M. Anđelić | Sreda, 7. Januar 2015

  Singer Yoda, Mason broj 2 sa FastSrbije, pronađen je jutros oko 6 časova u nesvesnom stanju na savskom keju u Beogradu. Prema nalazima laboratorijske analize u MUP-u Srbije, Yoda je u krvi imao čak 0,51 posto alkohola, što je do sada najveća zabeležena vrednost u domaćoj medicinskoj praksi.

  Yoda je pronađen jutros bez svesti na beogradskom savskom keju, između Brankovog i železničkog mosta. Prvi su ga primetili meštani obližnjeg romskog naselja, koji su odmah pozvali hitnu pomoć.

  U policiji navode da ovakav slučaj još nisu imali, jer količina alkohola od 0,51% koju je Singer imao u krvi daleko prevazilazi najveće vrednosti sa kojim su se susretali domaći lekari.

  Da podsetimo, dozvoljena količina alkohola u krvi tokom vožnje je 0,05%, a već preko 0,2% čovek počinje da gubi razum i svest.

  – Videla sam tog gospodina rano jutros, kad sam prostirala veš – kaže Šakira Halilović, majka osmoro dece iz obližnjeg romskog naselja, i nastavlja:

  – Još je bio svestan kad sam mu prišla, taj Yoda. Pitao me da li sam videla neke tablete u vazduhu... tablete na struju, tablete-baterije, tako je nešto mrmljao... Kakva struja, pa mi ovde ni struju ni vodu nemamo, rekla je Šakira našem novinaru.

  Yoda je zadržan u Kliničkom centru radi daljih ispitivanja, a lekari kažu da mu život, i pored ogromnog trovanja alkoholom, nije u opasnosti.

  Kako saznajemo, u toku dana Singer će dati izjavu na sajtu Tračara.com gde će objasniti kako je uspeo da ima ovoliku količinu alkoola u krvi.


  Izvor - vestisrbija

 4. Sledeća 4 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora lily:


 5. #3
  Top poster
  lily avatar
  Datum registracije
  07.01.2013
  Postovi
  3.698
  Sviđanja / Nesviđanja
  Zahvali
  2.325
  Pohvaljen 3.734 puta u 1.726 postova
  Moć reputacije
  380
  Društvo
  ------------------------------------------
  Neobična titula dodeljena našem sugrađaninu


  Brzi na brzinu, Pomoćnik Masona sa FastSrbije proglašen za "švalera godine"  Autor: N. Oljačić | Foto: B. Zarić | Sreda, 7. Januar 2015


  Internet portal "Zavodnici.rs" dodelio je i ove godine nagradu muškarcu sa najboljim rezultatima u zavođenju devojaka u Srbiji.

  Prestižnu nagrada "švaler godine" koju već treću godinu zaredom dodeljuje portal "Zavodnici.rs" ove godine dobio je Pomoćnik Masona sa FastSrbije po imenu Brzi na brzinu.

  Glavni urednik ovog portala, Vladan Gagić, kaže da ove godine nisu imali dilemu kome da daju nagradu, jer je na brzinu bio maltene bez konkurencije.

  - Mi imamo specifičan sistem bodovanja kojim određujemo efikasnost takmičara - objašnjava Vladan za "Vesti Srbija" - tako, na primer, za poljubac sa devojkom dobija se jedan poen, za oralni seks tri poena, a ako takmičar uspe da ima pun seksualni odnos sa devojkom, piše mu se 5 poena. Bonus poeni dobijaju se za trojku sa dve devojke - 15 poena, a za seks sa studentkinjom filozofije čak 30 poena - dodaje urednik portala.

  - Brzi na brzinu je ostavio sve druge takmičare daleko iza sebe sa neverovatnih 929 poena za godinu dana, što je blizu čak i svetskog rekorda koji drži čuveni zavodnik "Mystery" - rekao je Gagić.

  Brzi ističe da je za ovakve rezultate potrebno puno volje, ali i dobro isplanirana strategija.

  - Dosta mi je pomogao Fejsbuk - priča ovaj šarmantni Pomoćnik Masona sa FastSrbije - ranije sam trošio puno vremena na izlaske i upoznavanje devojaka po klubovima, ali sada je sve mnogo lakše. Tehnikom unakrsnog četovanja sa nekoliko devojaka istovremeno mogu da odradim i po tri za noć. Imam već oprobanu metodu koja kod njih izaziva neopisivu želju da se nađu sa mnom, a onda su moje - objašnjava na brzinu


  Izvor - vestisrbija

 6. Sledeća 4 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora lily:


 7. #4
  Fast Serbia v2 Caffe Singer avatar
  Datum registracije
  23.12.2012
  Postovi
  4.376
  Sviđanja / Nesviđanja
  Zahvali
  1.970
  Pohvaljen 11.269 puta u 6.497 postova
  Moć reputacije
  460
  Spamerka sa Rapidserbije bacila kompjuter svog dečka kroz prozor zbog dopisivanja sa devojkama na "Fejsbuku"  Lily Rozić, Spamerka sa Rapidserbije , ugrozila je bezbednost prolaznika bacanjem kompjutera i monitora kroz prozor, ne razmišljajući o posledicama, a sve to zbog ljubomore.

  Društvena mreža za dopisivanje "Fejsbuk" sve je češći uzrok svađa i raskida među parovima, najčešće zbog toga što je neka od strana optužena za flert putem chat-a i privatnih poruka. Ponekad ove svađe postanu opasne za okolinu, kao što se to desilo u ovom slučaju, kada je Lily Rozić bukvalno izbacila kompjuter svog dečka kroz prozor, zajedno sa monitorom, i time ugrozila bezbednost prolaznika. Na svu sreću, niko nije prolazio ispod prozora u trenutku incidenta, tako da povređenih nije bilo - bar ne na ulici.

  Lily je danas dala izjavu za naš list, još uvek vidno uzrujana od cele situacije:

  "Celu noć je nešto kuckao po kompjuteru dok sam ja spavala. Rekao mi je da mora da pročita neke tekstove. Ujutru sam sačekala da izađe iz kuće i ušla na njegov "Fejsbuk" profil jer sam znala šifru. Ono što sam tada videla potpuno me je izbacilo iz takta. Dok sam ja ležala praktično pored njega, on se dopisivao sa nekom, neću da kažem kakvom ženskom osobom, koja je okačila gomilu svojih polugolih slika u WC-u. Istog momenta pao mi je mrak na oči", kaže uzbuđeno Lily , i nastavlja:

  "Bilo je tu svakakvih poruka. Zakazali su da se vide na kafi, pored mene žive koja tu ležim, i tog jutra mi je rekao da će uveče ići da se vidi sa nekim starim društvom. Razmišljala sam da mu ne kažem, već da ga uhvatim u prevari, ali nisam izdržala. U trenutku sam istrgla sve kablove iz kompjutera, otvorila prozor, i bacila ga svom snagom. Jednostavno nisam mogla da se kontrolišem", kaže Lily .

  Fotografije stana koji je Lily demolirala u napadu besa objavljene su ovde.

  Svađe među parovima zbog "Fejsbuka" sve su učestalije, a kako kaže Danica Blagojević, direktorka privatnog psihološkog savetovališta za bračne parove u Beogradu, najčešći uzrok je nepoverenje:

  "Glavni problem je što na Fejsbuku sve ostaje zapisano, a šifru nije teško naći. Flertovanje sa drugim ljudima je još od davnina uobičajena pojava kod parova, i najčešće se završi samo na flertu. Na Fejsbuku sve to deluje mnogo ozbiljnije jer je zapisano u istoriji prepiske. Ako već moraju da flertuju, bolje je da ljudi to rade van Fejsbuka i van Interneta jer izgovorene reči ne ostaju nigde zapisane", zaključuje gospođa Blagojević.

  Policija je izvršila uviđaj i zaključila da nema potrebe za podizanjem optužnice, ali je Lily Rozić zajedno sa svojim momkom dobila nalog da se javi psihologu, kako bi sprečili da se ponovo dese incidenti.

  Izvor: Vesti Srbija, 7.1.2015.
  Kod:
  http://vestisrbija.com/bacila-decku-kompjuter-kroz-prozor-zbog-fejsbuka/2564406

 8. Sledeća 5 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Singer:


 9. #5
  Top poster
  lily avatar
  Datum registracije
  07.01.2013
  Postovi
  3.698
  Sviđanja / Nesviđanja
  Zahvali
  2.325
  Pohvaljen 3.734 puta u 1.726 postova
  Moć reputacije
  380
  Setila sam se sad walija i njegovih uredjaja

  Sad mi je sve jasno

 10. #6
  Junior SilentStorm666 avatar
  Datum registracije
  24.12.2012
  Postovi
  92
  Sviđanja / Nesviđanja
  Zahvali
  1.426
  Pohvaljen 1.384 puta u 155 postova
  Moć reputacije
  19
  Au bre, pa vi ste gori od Njuz.net-a

 11. #7
  Top poster
  lily avatar
  Datum registracije
  07.01.2013
  Postovi
  3.698
  Sviđanja / Nesviđanja
  Zahvali
  2.325
  Pohvaljen 3.734 puta u 1.726 postova
  Moć reputacije
  380
  Društvo
  ----------------------------------------
  Kolaps u centru Beograda paralisao kompletnu infrastrukturu


  Seniorka sa Rapidserbije izazvala potpuni zastoj saobraćaja svojom pojavom  Autor: N. Oljačić | Foto: B. Zarić | Sreda, 7. Januar 2015

  Tašana Taške nije ni primetila da je uzrokovala kompletno zakrčenje saobraćaja u ulici Kneza Miloša dok je šetala trotoarom.

  Navikli smo na svakodnevne gužve u centru Beograda, ali kolaps koji je juče zadesio centar grada zatekao je i vozače i saobraćajnu policiju potpuno nespremne. Verovali ili ne, uzrok ovog zastoja nije bio ni kvar na trolejbuskoj mreži, ni štrajk prosvetnih radnika, već Seniorka sa Rapidserbije po imenu Tašana Taške .

  Sve je počelo negde oko 15 časova, kada je Tašana rešila da prošeta ulicom Kneza Miloša od zgrade Generalštaba do Botaničke bašte. Već posle nekoliko trenutaka, automobili u kojima su bili muški vozači potpuno su izgubili kontrolu i došlo je do niza malih lančanih sudara, srećom bez povređenih osoba. Ovi sudari i zakrčenja su se nizali kako je Tašana odmicala ulicom, i posle petnaest minuta kompletna ulica je bila potpuno zakrčena, kao i nekoliko glavnih ulica koje se ukrštaju sa njom. Sve ovo je dovelo do opšteg kolapsa saobraćaja u centru Beograda na nekoliko sati

  – Zaista nisam imala pojma da sam prouzrokovala sve to – priča Tašana Taške u izjavi za naš portal – ja sam jednostavno išla trotoarom i slušala muziku tako da nisam ništa čula. Na sebi nisam imala nikakvu šminku, i bila sam obučena krajnje obično. Zamislite tek da sam se našminkala i obukla štikle, mogao je neko i da nastrada – dodaje Tašana.

  U Saobraćajnoj policiji kažu da je Tašana Taške i ranije poznata po ovim ekscesima, ali da ne postoji zakonska osnova po kojoj bi mogli nešto da preduzmu.

  – Mi ne možemo da izdamo zabranu gospođici Taške da se slobodno kreće ulicom, jer je to osnovno kršenje sloboda zagarantovanih Ustavom. Ona ne čini nikakav prekršaj, a sa druge strane, ne možemo da sprečimo vozače da gledaju u njenom pravcu. Ipak, dogovorili smo se sa njom da ubuduće koristi neke manje, slabije prometne ulice kada se kreće kroz grad, kao i da koristi duge suknje i kapuljaču kako bismo pokušali da ublažimo ovaj efekat koji ostavlja na vozače - rekao je Božo Stanisavljević, načelnik odeljenja za saobraćaj beogradskog MUP-a.

  Zanimljivo je i to da mnoge poznanice ove atraktivne devojke stalno pokušavaju da izazovu isti efekat, tako što se obuku u skoro identičnu garderobu i odevni stil kao Tašana i tako odevene šetaju ulicom. Ipak, iz neobjašnjivih razloga, one ne mogu da postignu skoro nikakav efekat, osim nekoliko taksista koji im dobacuju u prolazu.

  – Stalno pratim sve šta radi Tašana Taške , kaže jedna njena poznanica, koja je želela da ostane anonimna – uvek kupim iste cipele, tašnu, farmerke, i sve ostalo što i ona, i potom se šetam glavnim ulicama, onako baš pored puta da me primete, ali bez uspeha. Jednom su se sudarila dvojica na raskrsnici pored mene, ali se posle ispostavilo da je to bilo zbog pokvarenog semafora – žali nam se njena poznanica.


  Izvor - vestisrbije

  Tašana Taške, Seniorka sa Rapidserbije Seniorka sa Rapidserbije izazvala potpuni zastoj saobraćaja svojom pojavom

 12. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora lily:


 13. #8
  Softverski sektor - PC Klinika Херувим avatar
  Datum registracije
  24.12.2012
  Lokacija
  Едем
  Postovi
  4.852
  Sviđanja / Nesviđanja
  Zahvali
  3.303
  Pohvaljen 7.220 puta u 2.940 postova
  Moć reputacije
  514
  Singer Yoda, Mason broj 2 sa FastSrbije, pronađen sa 0.51 posto alkohola u krvi


  ово је грешка трба да стоји 0.51 посто крви у алкохолу


  Не плаши се људског презира и клевете. Свако ко побожно хоће да живи биће гоњен, клеветан и презиран.
  Свети Антоније Велики

 14. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Херувим:


 15. #9
  Fast Serbia V2 Caffe gardoim avatar
  Datum registracije
  24.12.2012
  Postovi
  9.415
  Sviđanja / Nesviđanja
  Zahvali
  16.052
  Pohvaljen 93.475 puta u 11.114 postova
  Moć reputacije
  970
  Moda

  POZNATI MODNI BREND UVODI NOVINE NA DOMAĆU SCENU

  Lily Rozic biće novo zaštitno lice Mango brenda za Srbiju
  Autor: N. Oljačić | Foto: B. Zarić | Sreda, 7. Januar 2015  Nakon globalne kampanje sa Penelopom Kruz i Skarlet Johanson, "Mango" je rešio da uvede devojku sa naših prostora kao zaštitno lice za jugoistočnu Evropu. Među dvesta kandidatkinja izabrana je Spamerka sa Rapidserije po imenu Lily Rozic. Jedan od najpoznatijih modnih brendova na svetu, "Mango", koji nam je svima ostao u sećanju po glamuroznim fotografijama Penelope Kruz i Skarlet Johanson, partnerki iz filma "Ljubav u Barseloni", sada je rešio da promeni svoju strategiju i da uvede domaću devojku kao svoje zaštitno lice za teritoriju Srbije.

  Kasting je održan u nedelju u veče, a među dve stotine prijavljenih devojaka, u najuži krug ušlo je njih deset, nakon čega je definitivno izabrana Lily Rozic, harizmatična Spamerka sa Rapidserije zavodljivog pogleda, koja zaista blista i pleni svojom pojavom.

  Napravili smo pravi izbor", kaže za naš list Fransis De La Šerbije, jedan od članova komisije i direktor prestižne pariske modne agencije L' Mistique. "Mislili smo da će izbor biti težak, ali kada se Lily pojavila na sceni, nama u žiriju su se sreli pogledi i svi smo pomislili isto. Odmah smo znali smo da je ona idealna za "Mango", dodaje La Šerbije.  Izvor :


  Sada postaje jasnije ono lansiranje kompjutera kroz prozor
  Izmenjeno od: gardoim; 07.01.2015 u 16:23.

 16. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora gardoim:Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

 • Vi ne možete postavljati nove teme
 • Vi ne možete postavljati odgovore
 • Vi ne možete postavljati priloge
 • Vi ne možete menjati vaše poruke
 •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 10:02.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2020 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1