Devojčica (3) na samrti, treba joj pomoć za četvrtu operaciju!


Posle svega ostane nam tek toliko novca da joj kupimo čokoladnu bananicu, ili neki jogurt, jer ne može da jede čvrstu hranu - kaže za Telegraf otac male Teodore Obradović koji je trenutno bez posla pošto samo leti ima gde da radi, i to uglavnom kao nadničar

Zoranu Obradoviću iz Stare Pazove troipogodišnja ćerka jedinica Teodora je sve na svetu! O teškom životu u hladnom, neplaćenoj kiriji i sastavljanju kraja s krajem kaže, ne bi ni razmišljao da njegova miljenica nije teško bolesna.

Lekari malenoj Teodori koja ima neuroblastom četvrtog stepena daju svega 1 odsto šanse da preživi. Prošla je kroz više od deset hemoterapija, operisana je već tri puta, a za četvrtu operaciju koja bi joj ublažila muke i povećala izglede da preživi, otac nema novca.

Najveći rak od čak 13 centimetara devojčica ima na bubregu, a ostali se nalaze na grudnom košu i kičmi. Mala Teodora zbog bolesti ne može da priča niti da hoda. Samo ponekad uspe da izusti – “mama”.

Obradovići ne rade nigde, za ogrev imaju možda za narednih 15-ak dana. Nemaju odakle ni prevoz da plate za svog anđela do Tiršove, niti mogu da joj priušte raznovrsnu ishranu kakva joj je u ovom trenutku neophodna. I pored sve muke oni, međutim, imaju samo jednu želju – da njihova mezimica proslavi rođendan!

- Posle svega ostane nam tek toliko novca da joj kupimo čokoladnu bananicu, ili neki jogurt, jer ne može da jede čvrstu hranu – kaže za Telegraf otac Zoran koji je trenutno bez posla pošto samo leti ima gde da radi, i to uglavnom kao nadničar.

Ekipa Telegrafa u ime porodice Obradović apeluje na sve ljude dobre volje koji žele i mogu da pomognu tako što će sredstva poslati na sledeću adresu:


Obradović Dragana

Eurobanka EFG

Broj računa: 250-2050006971500-93

Šafarikova 80

Stara Pazova

Oni koji žele mogu da pomognu i tako što će se direktno javiti Zoranu Obradoviću na telefon: 064/1140562.
(Telegraf.rs)


...